Metro en ANP
Metro en ANP Sport 11 jan 2016 / 16:10 uur

Arjen Robben zet zijn zinnen op WK van 2018

Arjen Robben wil zo snel mogelijk het missen van het EK 2016 met Oranje vergeten en heeft zich daarom een nieuw doel gesteld. „Het WK van 2018 in Rusland. Dan ben ik pas 34”, zei de Nederlandse vedette van Bayern München maandag in het trainingskamp van de Duitse kampioen in Qatar.

Robben vertelde dat hij na de uitschakeling van het Nederlands elftal voor de Europese titelstrijd in Frankrijk nooit serieus heeft overwogen te stoppen als international. „Ik heb er nog te veel plezier in.”

Opbouw

Het vooruitzicht van nog een groot toernooi biedt voldoende motivatie. „Anders had ik inderdaad beter kunnen ophouden. Bovendien voel ik als een van de weinige overgebleven routiniers verantwoordelijkheid bij de opbouw van een weer succesvol Oranjeteam.”

Reageer op artikel:
Arjen Robben zet zijn zinnen op WK van 2018
Sluiten