Johan van Boven
Johan van Boven Sport 9 jan 2016
Leestijd: 1 minuut

Amateurvoetballers maken hotelmanager helemaal gek

Het zijn niet alleen de clubs uit de Eredivisie die tijdens de winterstop de zon opzoeken. Ook amateurclubs maken reizen naar landen als Turkije, Spanje of Portugal. De hoofdsponsor staat vaak maak al te graag klaar om het tripje te bekostigen in de hoop dat de ploeg in de tweede seizoenshelft (nog) beter voor de dag komt.

Zo trok het eerste elftal van v.v. Wilhelmina ’26 afgelopen week naar Spanje om zich voor te bereiden op de rest van het seizoen. De manager van het hotel zal zich het bezoek nog lang heugen. De spelers maakten er in de eetzaal een gezellige avond van door bijvoorbeeld met z’n allen ‘Laat de zon in je hart’ te zingen.

De hotelmanager vond dat de voetballers veel te veel herrie maakten en vroeg vriendelijk of het iets minder luidruchtig kon. Je raadt het al: de selectieleden van de Brabantse voetbalvereniging deden er nog een schepje bovenop.

Mobieltjes

Dit tot ongenoegen van de manager, die besloot het licht in het hotelrestaurant uit te doen. En ja hoor, dat leverde uiteraard gejuich en nog harder gezang op. De spelers pakten hun mobiele telefoon erbij om met hun verlichte schermpjes voor nog meer sfeer te zorgen.

Dat wordt ongetwijfeld een uitstekende tweede seizoenshelft voor Wilhelmina ’26.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Amateurvoetballers maken hotelmanager helemaal gek
Sluiten