Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 22 jan 2016

ADO-supporters sturen bosje bloemen naar Bazoer

Een klein deel van de supporters van ADO Den Haag misdroeg zich schandalig in het duel met Ajax afgelopen zondag door oerwoudgeluiden te maken richting Riechedly Bazoer. De fans van Midden-Noord voelden daarom de behoefte om iets terug te doen richting de 19-jarige Ajacied. Ze hebben hem een bosje bloemen en een brief aangeboden.

Lees ook: KNVB: ‘Bazoer had van het veld mogen stappen’

„Wij kunnen deze uitlatingen echt niet begrijpen. De helft van onze selectie bestaat uit spelers met een donkere huidskleur en zelfs onze trainer is geboren in Suriname…”, staat er in de brief. Ajax heeft ondertussen aangifte gedaan bij justitie. De KNVB heeft ook een onderzoek gestart.

Bekijk hieronder de brief.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
ADO-supporters sturen bosje bloemen naar Bazoer
Sluiten