Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 29 jan 2016

Adebayor wist niets van nieuwe club Crystal Palace

Emmanuel Adebayor speelde in zijn carrière als profvoetballer bij een mooi rijtje clubs met onder andere Arsenal, Manchester City, Real Madrid en Tottenham Hotspur. Afgelopen week tekende de Togolees bij de nummer elf van de Premier League, Crystal Palace. Adebayor bleek echter helemaal niets van de club af te weten, zo gaf hij aan.

„Ik weet niet veel over de club, maar het is goed om te leren, dus ik ga op Google proberen meer over ze te weten te komen”, vertelde de eerlijke Adebayor doodleuk terwijl hij net een contract had getekend. De 31-jarige spits zat sinds september zonder club, nadat Tottenham zijn contract had ontbonden. De Spurs betaalden sindsdien wel nog zijn enorme salaris.

Lees ook: Adebayor wordt gek van zijn hebberige familie

Manager Alan Pardew van Palace vindt dat zijn club geen gok heeft genomen met Adebayor. Crystal Palace wist de afgelopen zes competitieduels slechts één keer te scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Adebayor wist niets van nieuwe club Crystal Palace
Sluiten