Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 16 dec 2015 / 14:39 uur

Zakje Jamie Vardy-chips te koop voor 12.000 euro

Het gaat lekker met Leicester City en Jamie Vardy. De club gaat verrassend aan kop in de Premier League en de spits scoort er lustig op los.

Limited edition

Onlangs brak Vardy het record dat op naam stond van Ruud van Nistelrooy door elf wedstrijden op een rij te scoren. Om de spits te eren besloot chipsfabrikant Walker 32.000 zakjes chips te produceren. De limited Vardy Salted crisps werden uitgedeeld aan de supporters tijdens de thuiswedstrijd tegen Chelsea.

Mooie kans

De meeste fans aten de chips op, maar sommige supporters zagen in het zakje chips een mooie kans om geld te verdienen. Op eBay worden de Vardy-chips te koop aangeboden. Zo vraagt iemand voor een zakje maar liefst 9.000 pond, ruim 12.000 euro. Eet smakelijk.

https://twitter.com/insidewldftball/status/676553523551707137

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zakje Jamie Vardy-chips te koop voor 12.000 euro
Sluiten