Dion Mebius
Dion Mebius Sport 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Voetballer showt bovenlijf aan ‘hater’ op Twitter

Voetballers op Twitter en Instagram zijn vaak het mikpunt van beledigingen van fans van rivaliserende clubs. Deze digitale helden op sokken krijgen vaak niks meer te horen van hun doelwit, maar voor Adil Rami was het dit keer genoeg. De verdediger van Sevilla reageerde op hilarische wijze op een Twitteraar die hem een dikzak noemde.

Als reactie op de beschuldiging van gebruiker @AdayGarcia97 stuurde Rami een foto van zijn ontblote botenlijf, waarop duidelijk is te zien dat bij de Fransman geen grammetje vet teveel opzit. Rami hield het daar niet bij en stuurde tevens een snedige opmerking mee. „Dus ik ben dik? Laat deze foto aan je vrouw zien en vraag haar of ik dik ben!"

Sindsdien regent het complimenten voor Rami op Twitter, die deze dan ook gretig deelt via zijn account. Voor @AdayGarcia97 werd het allemaal te veel: hij verwijderde zijn account ironisch genoeg na de vele reacties die hij van de volgers van Rami kreeg te verduren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voetballer showt bovenlijf aan ‘hater’ op Twitter
Sluiten