Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 15 dec 2015 / 10:35 uur

Video: Merry X-mas! De leukste sportkerstwensen

De fans van Borussia Dortmund lieten zich afgelopen weekend na de winst op Eintracht Frankfurt weer van hun beste kant zien en horen door een oorverdovend ‘Jingle Bells’.

‘Gezellige’ kerst met Koralov

Nu de kerst voor de deur staat regent het weer kerstwensen. De een wat geslaagder dan een ander. Wij maakten een overzicht voor je. Om te beginnen met Alex Kolarov. Hem moet je in ieder geval niet een kerstliedje laten ‘zingen’. De speler van Manchester City lijkt eerder een casting te doen voor een of andere griezelfilm. Het is in ieder geval niet te hopen dat dit zijn ‘gezellige’ kant is.

We blijven even bij City toen Nigel de Jong en Mario Balotelli er nog speelden. De twee maakten kerstgebakjes:

De trui van Koeman

Engelsen zijn dol op hun speciale kersttruien. Het levert soms ongemakkelijke foto’s op. Wat te denken van Ronald Koeman vorig jaar:

Gelukkig deed Southampton het dit jaar iets beter, Graziano Pellè en Dusan Tadic voelden zich net James Bond in hun smokings.

Ook worden er fantastische persiflages op Band Aid gemaakt met spelers en managers uit de Premier League in de hoofdrol.

De geijkte kiekjes met de familie onder de kerstboom mogen natuurlijk ook niet ontbreken, Lionel Messi is er dit jaar vroeg bij:

En ook van de sportredactie van Metro alvast fijne feestdagen gewenst!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Merry X-mas! De leukste sportkerstwensen
Sluiten