Dion Mebius
Dion Mebius Sport 19 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Libanees weesjongetje ontmoet C. Ronaldo

De driejarige Haidar Moustafa verloor zijn beide ouders bij de aanslagen in Beiroet en dus zal het leven van de Libanese jongen nooit meer hetzelfde zijn. Om hem een hart onder de riem te steken besloten vrijwilligers een maand geleden een ontmoeting met zijn grote held Cristiano Ronaldo te regelen, en vrijdag was het in Madrid eindelijk zo ver.

Haidar droeg bij zijn ontmoeting een shirtje met zijn eigen naam en het rugnummer van de Portugese sterspeler op de rug. Hij kreeg dat shirt eerder op de dag van Real Madrid-voorzitter Florentino Perez, die hem ook een korte rondleiding door de overvolle trofeënkamer van De Koninklijke gaf.

Bij het zien van Cristiano Ronaldo hield de jonge Haidar het niet meer en barstte hij in tranen uit. De verrassing was daarmee nog niet voorbij, want de jongen mag het duel van zondag tegen stadsgenoot Rayo Vallecano ook nog bijwonen. Het verlies van zijn ouders wordt voor de driejarige Haidar op deze manier in ieder geval voor even verzacht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Libanees weesjongetje ontmoet C. Ronaldo
Sluiten