Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 1 dec 2015 / 13:05 uur

Video: Jamie Vardy scorend voor Stockbridge Park

Vijf jaar geleden speelde Jamie Vardy nog bij het piepkleine clubje Stocksbridge Park Steels. Hieronder een doelpunt uit 2009 van de huidige topscorer van de Premier League in de kleuren van Stocksbridge tegen FC United of Manchester, de enige club in de wereld die is opgericht en ook gerund wordt door de eigen supporters.

https://twitter.com/BreatheSport/status/671663803965161472

Vardy heeft in de eerste veertien duels in de Premier League veertien doelpunten gemaakt voor zijn club Leicester City. Afgelopen zaterdag verbrak Vardy het record van Ruud van Nistelrooy door in elf opeenvolgende competitieduels in de Premier League te scoren. Reden genoeg voor een feestje:

Reageer op artikel:
Video: Jamie Vardy scorend voor Stockbridge Park
Sluiten