Dion Mebius
Dion Mebius Sport 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Footballspeler zet knie zelf weer in de kom

Waar voetballers vaak zes keer omrollen en om een verzorger wuiven na een licht duwtje, zijn American Footballspelers uit een heel ander soort hout gesneden. Dat bewees Dallas Cowboys-speler Byron Jones afgelopen weekend door zijn knie eigenhandig weer in de kom te draaien na een ongelukkige val.

Jones tackelde tegenstander Quincy Enunwa in de wedstrijd tegen de New York Jets en belandde daarbij op zijn knie. De cornerback legde na de wedstrijd uit dat zijn been meteen voelde alsof het vastzat. Jones aarzelde geen moment, greep zijn knie beet en zette het met een snelle ‘knak’ meteen weer in de kom.

Gewoon flexibel

Na het laatste fluitsignaal wilden journalisten meteen weten hoe hij zijn been zo snel weer in orde kreeg. „Ik denk dat het gewoon komt doordat ik flexibel ben", antwoordde de onverschrokken speler nonchalant. De wedstrijd tegen de Jets ging helaas met 19 tegen 16 verloren, maar Jones heeft er wel een mooi verhaal bijgekregen.

De ijzingwekkende actie van Byron Jones:

https://www.youtube.com/watch?v=JHerOr_XHRU

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Footballspeler zet knie zelf weer in de kom
Sluiten