Dion Mebius
Dion Mebius Sport 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Basketballer verliest tand, stopt ‘m in sok

Duitsers staan bekend om hun onverstoorbaarheid, en Dennis Schröder verloochent de reputatie van zijn landgenoten niet. De basketballer van de Atlanta Hawks verloor zijn tand tijdens de wedstrijd tegen de Portland Trail Blazers, maar stopte deze gewoon in zijn sok en speelde door.

De Duitse guard raakte zijn tand kwijt na een botsing met de knie van tegenstander Meyers Leonard, maar liet zich dus niet afleiden en speelde de wedstrijd ‘gewoon uit’. Sterker nog: Schröder eindigde met 18 punten als topscorer van de Hawks, die met 106-97 wonnen. „Ik ga dinsdag wel even langs bij de tandarts", was zijn laconieke reactie na afloop.

Bekijk hier de heerlijk stoïcijnse actie van Schröder:

https://www.youtube.com/watch?v=qAxrM0agqBA

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Basketballer verliest tand, stopt ‘m in sok
Sluiten