Dion Mebius
Dion Mebius Sport 19 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Video: Baltovenaar zet doelman voor schut met goal

Brazilianen zijn sambavoetballers en Geuvânio is een van de betere van de soort. De 23-jarige aanvaller van Santos, de topclub die voetballers als Neymar heeft voortgebracht, verschalkte de doelman van de tegenstander deze week namelijk op een manier die je niet vaak zult zien.

Geuvânio belandde in zijn eentje voor de keeper en besloot op een uitzonderlijke manier te proberen te scoren. Geen passeerbeweging of een schuivertje, maar een heus lobje achter het standbeen. De Braziliaan zal dolgelukkig zijn geweest met zijn ‘lambretta’, zoals de techniek ook wel wordt genoemd; of de coach deze manier van afwerken omarmt is een andere vraag.

https://www.youtube.com/watch?v=BqWYSSR_YkI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Video: Baltovenaar zet doelman voor schut met goal
Sluiten