Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 1 dec 2015 / 15:55 uur

Verveling op United-training: net Groundhog Day

Niet alleen het publiek op Old Trafford verveelt zich de laatste tijd dood tijdens wedstrijden van Manchester United, ook bij de spelers slaat de verveling toe. Volgens Engelse tabloids is de selectie van United helemaal klaar met de voorspelbare trainingen van coach Louis van Gaal op trainingscomplex Carrington.

Groundhog Day

The Sun laat ‘een insider’ aan het woord. „Ze zijn ongelukkig. Het is net als in de film Groundhog Day bij de club. Of ze nou winnen, gelijkspelen of verliezen er verandert helemaal niets.”

Hetzelfde

„Iedere maandag weten ze wat ze gaan doen, iedere dinsdag weten ze wat ze gaan doen, iedere dag van de week weten ze wat ze gaan doen. Er is niets anders of spannends om naar toe te leven en sommige spelers worden er depressief van.”

Alle grote voormalige United-sterren hebben al op tv hun beklag gedaan over Louis van Gaal. Van Roy Keane tot Paul Scholes. Ook de fans komen steeds vaker in opstand. United staat op de derde plaats maar het spel is niet om aan te gluren.

Aanvallen

Niet voor niets scanderen de United-supporters steeds vaker: ‘Aanvallen, aanvallen, aanvallen’.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Verveling op United-training: net Groundhog Day
Sluiten