Remco Visser
Remco Visser Sport 30 dec 2015

Verstappen: Ik wil wereldtitel

Max Verstappen mag dan een prima debuutjaar in de Formule 1 achter de rug hebben, de koek is volgens hem nog lang niet op. In gesprek met de regionale krant De Limburger meldt de Nederlander vooral uit te zijn op een wereldtitel.

„Het is natuurlijk leuk dat je zo in de belangstelling staat, maar het gaat om de prestaties. Ik zou de onderscheidingen die ik al kreeg graag willen inleveren voor een wereldtitel. Dat is me veel meer waard, maar er zijn nog 21 anderen volgend jaar die hetzelfde willen. Het liefst word ik meer dan een keer wereldkampioen, maar daarvoor heb je veel geluk nodig. Ik ben misschien te ambitieus, maar zonder doelen te stellen kom je nergens."

Verstappen laat verder weten dat Sebastian Vettel een voorbeeld voor hem is. Volgens de Nederlander is Vettel een snelle coureur, maar ook netjes en heeft hij zowel op als naast het circuit de boel goed voor elkaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Verstappen: Ik wil wereldtitel
Sluiten