Dion Mebius
Dion Mebius Sport 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Van Gaal krijgt extra beveiliging tegen boze fans

De achterban van Manchester United roert zich steeds meer nu het bergafwaarts gaat met de ploeg van Louis van Gaal. De sfeer was na de verloren wedstrijd tegen Norwich City zelfs zo bedreigend dat de Nederlandse coach in de volgende thuiswedstrijd mag rekenen op extra beveiliging. Dat meldt The Sun.

De Engelse tabloid signaleerde extra beveiligers op Old Trafford na het laatste fluitsignaal in de wedstrijd tegen Norwich. Onduidelijk is hoe acuut het gevaar is: The Sun beweert dat er een reële kans is op een aanval vanuit de supporters, maar de inhoud van de krant moet zoals vaker met een korreltje zout worden genomen.

Het kan zelfs zo zijn dat de beveiligers helemaal niet in actie hoeven te komen bij de thuiswedstrijd tegen het eveneens ploeterende Chelsea op 28 december. In de Engelse media wordt namelijk hevig gespeculeerd over een vertrek van Van Gaal. Er zou zelfs al contact zijn geweest tussen Manchester United en de onlangs ontslagen José Mourinho.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Van Gaal krijgt extra beveiliging tegen boze fans
Sluiten