Johan van Boven
Johan van Boven Sport 15 dec 2015 / 08:49 uur

Supporter kruipt in riool om ticket terug te vinden

Je hebt ze er altijd tussen zitten: grapjassen die het deksel op hun neus krijgen. Vraag maar aan de vriendengroep die de American footballwedstrijd tussen de Green Bay Packers en de Dallas Cowboys bezochten.

Een van hen bezocht voor het eerst in zijn leven een footballduel en moest zo nodig de grote lolbroek uithangen. Terwijl hij en zijn vrienden in de rij voor het stadion stonden, deed hij alsof hij zijn toegangskaartje in een put liet vallen.

Deksel

En ja hoor, hij liet het ticket per ongeluk écht vallen en zag het zo in het riool verdwijnen. De grapjas voelde aan de put en het deksel bleek los te zitten. Dus zat er maar een ding op: de supporter sprong met behulp van een vriendelijke agent het riool in waar hij zijn kaartje nog net op tijd kon redden voordat het wegspoelde.

Eind goed, al goed. Al waren de mensen die rond de debuterende fan in het stadion waarschijnlijk minder blij met de rioollucht.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Supporter kruipt in riool om ticket terug te vinden
Sluiten