Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 11 dec 2015

Speler steelt ‘scheerschuim’ scheids om te juichen

De Colombiaanse voetballer Teófilo Gutiérrez schoot zijn club Sporting Club de Portugal donderdagavond naar de volgende ronde in de Europa League. De aanvaller besloot om zijn belangrijke doelpunt op een speciale manier te vieren. Hij pikte het ‘scheerschuim’ uit de houder van de scheidsrechter om ‘Teo’ op het gras te schrijven.

Scheidsrechter Manuel Grafe reageerde enigszins overdonderd op het voorval, maar kon er niet om lachen. Hij trakteerde de Colombiaan op een gele kaart. Gutiérrez zal er maling aan hebben, zijn 3-1 gooide de wedstrijd tegen Besiktas in het slot. Sporting gaat daardoor samen met Lokomotiv Moskou door naar de volgende ronde, voor Besiktas is de poulefase het eindstation.

Bekijk hieronder het opmerkelijke moment.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Speler steelt ‘scheerschuim’ scheids om te juichen
Sluiten