Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 14 dec 2015 / 15:20 uur

Poll: 91% Leicesterfans hoopt op komst Nigel de Jong

Leicester City overweegt om AC Milan-middenvelder Nigel de Jong in de winterstop naar Engeland te halen. De huidige koploper in de Premier League kan de 31-jarige Nederlander naar verluidt voor 2,75 miljoen euro ophalen in Milaan.

Poll

The Daily Mirror schreef een polletje uit en daaruit bleek dat maar liefst 91 procent van de reageerders Nigel de Jong een goede aankoop vindt voor Leicester City in de komende transferperiode. De Jong speelde pas vijf duels in de Serie A dit seizoen en zou wel open staan voor een terugkeer in de Premier League. Afgelopen zondag was de middenvelder voor het eerst in tien duels weer opgesteld bij Milan, maar pakte hij meteen een rode kaart.

Afgelopen zomer verlengde De Jong zijn contract bij de Milanezen nog met drie jaar, maar de club zou nu bereid zijn de Nederlander, die een hoog salaris opstrijkt, te laten gaan. De Jong heeft goede herinneringen aan Engeland. Ruim drie jaar geleden vertrok hij als landskampioen bij Manchester City.

Koploper

Met een beetje mazzel keert hij in januari terug in Engeland bij de koploper. Al moet Leicester dan wel de feestdagen heelhuids doorkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Poll: 91% Leicesterfans hoopt op komst Nigel de Jong
Sluiten