Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 28 dec 2015 / 13:35 uur

NK Afstanden wordt NK Afmeldingen in Thialf

Michel Mulder komt dinsdag niet het ijs op voor de 1.000 meter bij de KPN NK afstanden. Hij trekt zich terug omdat hij zich niet goed genoeg voelt. Voor de olympisch kampioen op de 500 meter zit het toernooi er daarmee op.

Naast Mulder moet ook Gerben Jorritsma zich afmelden voor de laatste twee dagen van de NK Afstanden vanwege een bovenbeenblessure. De Lotto-Jumbo-rijder zou nog in actie komen op de 1.500 meter (maandag), 1.000 meter (dinsdag) en de massastart (dinsdag).

Daarmee komt het NK Afstanden op een totaal van vijf afzeggingen en kunnen we gerust spreken van een NK Afmeldingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
NK Afstanden wordt NK Afmeldingen in Thialf
Sluiten