Johan van Boven
Johan van Boven Sport 9 dec 2015 / 13:15 uur

Neymar laat indrukwekkende tattoo zetten

Voetballers worden vaak bekritiseerd als ze weer eens een nieuw inktplaatje op hun lijf hebben laten zetten. Te groot, lelijke kleuren, belachelijke afbeeldingen, spelfouten, noem maar op. Maar Neymar laat zien dat het ook anders kan.

Champions League

De Braziliaanse ster van FC Barcelona liet deze week een indrukwekkende tatoeage zetten. Op zijn kuit staat nu een jongetje dat met een bal in zijn hand naar een sloppenwijk kijkt. In de favela droomt het jochie van een echt huis, voetballen op een echt veld en de Champions League winnen.

Miguel Bohigues, de tattoo-artiest die het kunstwerk op het linkerbeen van Neymar zette, liet op Instagram zien hoe trots hij op zijn creatie is.

View this post on Instagram

@vtattoo.spain.official @vtattoo.miguelbohigues @neymarjr Persigue tus metas. Viendo el significado de este tatuaje quizás sería un título acertado para mi obra ,en el que vemos sobre la piel a un joven Neymar recordando sus orígenes,el lugar de donde proviene y como con los años todo esto a quedado atrás en el camino, guiándonos hacia un lugar donde con esfuerzo todos podemos conseguir nuestros sueños,conseguir ser un número 1 .Gracias neymar de nuevo por dejarme tu piel para continuar con mi plan,gracias por inspirarnos a muchos y hacernos soñar con que en cada uno de nosotros existe un Neymar. Miguel Bohigues. Persegue as tuas metas, vendo o significado desta tatuagem esse quiça será o título mais acertado para meu obra em que vemos sobre a pele um jovem Neymar recordando as suas origens, o lugar de onde vem e como com os anos tudo aquilo foi ficando para trás no caminho, guiando-nos para um lugar onde com esforço todos podemos conseguir os nossos sonhos, conseguir ser um numero 1. Obrigado Neymar de novo por me deixares na tua pele continuar com o meu plano, obrigado por inspirar-nos e fazer-nos sonhar que em cada um de nós existe um Neymar.Miguel Bohigues.

A post shared by VTATTOO® SHOP Miguel Bohigues (@vtattooshop) on

View this post on Instagram

@vtattoo.spain.official @vtattoo.miguelbohigues @neymarjr

A post shared by VTATTOO® SHOP Miguel Bohigues (@vtattooshop) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Neymar laat indrukwekkende tattoo zetten
Sluiten