Sophie Moerman
Sophie Moerman Sport 1 dec 2015 / 18:00 uur

Max Verstappen grote favoriet bij fans Formule 1

De teambazen van de Formule 1 mogen dan Lewis Hamilton als favoriete coureurs hebben gekozen, de fans denken daar heel anders over. Op Twitter verkozen ze Max Verstappen massaal als favoriet van dit seizoen.

Op de officiële Twitteraccount van de Formule 1 werd aan de fans gevraagd wie hun favoriete coureur is. Honderden mensen reageerden op de oproep, en ruim de helft verkoos Verstappen als beste. Daarmee laat Verstappen gevestigde topcoureurs als Lewis Hamilton, Sebastian Vettel en Fernando Alonso ver achter zich.

Max Verstappen is dus een grote hit, zowel op het circuit als daarbuiten. Eerder verkondigde de Britse sportsite al dat Hamilton en Verstappen de enige toprijders van dit seizoen zijn. Op de wereldranglijst staat de 18-jarige coureur op het moment op de twaalfde positie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Max Verstappen grote favoriet bij fans Formule 1
Sluiten