Johan van Boven
Johan van Boven Sport 1 dec 2015 / 15:40 uur

Mama Ronaldo ziet PSG niet zitten vanwege aanslagen

Het lijkt inmiddels niet meer de vraag óf Cristiano Ronaldo komende zomer Real Madrid verlaat, maar voor welke club hij kiest. Wordt het Paris Saint-Germain of Manchester United? Als het aan zijn moeder ligt keert zoonlief terug naar Engeland.

Volgens The Daily Mirror durft Dolores niet meer naar Parijs in verband met de terreuraanslagen van vorige maand. In Manchester is het volgens haar veel veiliger voor Ronaldo en zijn 5-jarige zoontje.

Glimlach

De Portugees heeft het volgens Spaanse media al een tijdje niet meer naar zijn zin in de Spaanse hoofdstad, al heeft hij onlangs bij monde van zijn zaakwaarnemer aangegeven nog altijd met een glimlach naar zijn werk te gaan.

Toch worden de geruchten over een overgang naar een andere club steeds hardnekkiger. Paris Saint-Germain zou een vorstelijk salaris voor hem over hebben en Manchester United kan een kwaliteitsimpuls goed gebruiken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Mama Ronaldo ziet PSG niet zitten vanwege aanslagen
Sluiten