Dion Mebius
Dion Mebius Sport 20 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Lens krijgt boete van ton na weigeren sprintoefening

Jeremain Lens had deze week even geen zin in de sprintoefeningen van zijn trainer Sam Allardyce en dat is hem duur komen te staan, meldt The Sun. De vleugelspeler is door Allardyce verbannen uit de selectie van Sunderland en kreeg als klap op de vuurpijl ook nog een boete. Dat deze fiks was, is een understatement: Jeremain Lens moet liefst 100.000 pond (meer dan 130.000 euro) in de boetepot stoppen.

Lens weigerde de sprintoefeningen nadat hij in de wedstrijd tegen Watford (0-1 verlies) de hele negentig minuten op de bank was blijven zitten. De andere wisselspelers deden netjes hun plicht, maar de Nederlander had blijkbaar de bokkepruik op. Trainer Allardyce legde hem daarom de zware straf op. Naast zijn boete en zijn uitsluiting moet de aanvaller overigens ook nog eens meetrainen met het jeugdteam van Sunderland.

Los van zijn discipline wil het met veldspel ook nog niet bepaald vlotten voor Lens bij Sunderland. De speler maakte in juli van dit jaar voor ongeveer 11 miljoen euro de overstap van Dinamo Kiev naar de Engelse club, maar heeft dit seizoen pas twee keer weten te scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Lens krijgt boete van ton na weigeren sprintoefening
Sluiten