Dion Mebius
Dion Mebius Sport 22 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

KNVB is voetbal kwijt na nieuwjaarsstunt

De grote witte, stenen voetbal van een paar honderd kilo die voor de deur ligt bij het hoofdkantoor van de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) is verdwenen. De KNVB vermoedt dat het gaat om een nieuwjaarsstunt en doet geen aangifte.

„We hebben dinsdagochtend een boodschap in de tuin gevonden waarop stond dat we de voetbal in januari weer terugkrijgen, dus daar gaan we dan maar vanuit", aldus een woordvoerder van de KNVB in Zeist. In de brief staat dat de bal weer wordt teruggebracht, zolang de bond maar niet teveel ‘bombarie’ maakt.

Het is niet de eerste keer dat er nieuwjaarsstunts worden uitgehaald. Zo verdween al eerder de straaljager die voor de deur van Museum Vliegbasis Deelen stond en werd de actiecaravan van FNV Bondgenoten weggehaald. Deze voorwerpen kwamen in de eerste week van het nieuwe jaar weer boven water.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
KNVB is voetbal kwijt na nieuwjaarsstunt
Sluiten