Johan van Boven
Johan van Boven Sport 2 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Keel ijshockeyer opengesneden na botsing met schaats

In de ijshockeywereld vloeit regelmatig bloed, de spelers gaan tenslotte geen vechtpartij uit de weg. Maar tijdens de wedstrijd tussen het Russische Ugra Khanty-Mansiysk en Ladislav Nagy uit Slowakije liep een van de spelers een wel heel angstaanjagende wond op.

Vitaly Sitnikov kwam per ongeluk in aanraking met de schaats van Ladislav Nagy, waardoor zijn keel werd opengesneden. De Russische ijshockeyer wist gelijk dat het mis was en spoedde zich met grote spoed naar de bank.

Brancard

De teamarts van Ugra Khanty-Mansiysk was snel ter plekke om met een doek op het gapende gat te drukken. Even later werd hij door zijn ploeggenoten per brancard over het ijs geduwd. Het publiek keek met angst en beven toe.

Gelukkig kwam er later vanuit het ziekenhuis goed nieuws. De halsslagader bleek niet te zijn geraakt en Sitnikov kon met een paar hechtingen er weer bovenop worden geholpen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Keel ijshockeyer opengesneden na botsing met schaats
Sluiten