Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 11 dec 2015

Hondurees international Peralta doogeschoten

Arnold Peralta, international van Honduras, is donderdagnacht in zijn woonplaats La Ceiba doodgeschoten. De 26-jarige middenvelder werd op de parkeerplaats van een winkelcentrum onder vuur genomen. Het motief voor de aanval is nog niet duidelijk, autoriteiten spreken wel van een voorbereide aanval.

Peralta vertegenwoordigde Honduras op de Olympische Spelen in 2012, maar miste het WK van 2014 in Brazilië vanwege een blessure. Van 2013 tot 2015 was hij actief bij het Schotse Glasgow Rangers, waarna hij terugkeerde naar zijn thuisland om voor Club Deportivo Olimpia te spelen. Peralta kwam 26 keer uit voor het nationale elftal van Honduras.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Hondurees international Peralta doogeschoten
Sluiten