Johan van Boven
Johan van Boven Sport 1 dec 2015 / 13:45 uur

Fans hebben wortels in petto voor spelers AS Roma

De fans van AS Roma zijn het na twee pijnlijke nederlagen zat. Bij het trainingscomplex legden ze vlak voor een oefensessie honderden wortels neer en hingen ze een spandoek op met de tekst ‘Eet smakelijk stelletje konijnen’.

In Italië kan het woord konijn (coniglio) als een scheldwoord worden gebruikt. Vrij vertaald betekent het lafaard. De supporters lieten zich ook verbaal gelden. Ze scandeerden leuzen tegen clubvoorzitter James Pallotta en algemeen directeur Mauro Baldissoni, die verantwoordelijk worden gehouden voor de slechte vorm van de afgelopen weken.

In de Champions League was FC Barcelona met 6-1 veel te sterk en in de Serie A gingen de Romeinen met 0-2 onderuit tegen Atalanta Bergamo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Fans hebben wortels in petto voor spelers AS Roma
Sluiten