Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 29 dec 2015 / 08:25 uur

Clubeigenaar Leeds verbiedt uitzending van wedstrijd

Leeds United, in 1992 nog kampioen van Engeland en nu uitkomend in de Championship, is contractueel verplicht opnames te laten maken van de wedstrijden. Sky Sports is echter niet welkom op Elland Road.

Fans

De Italiaanse clubeigenaar Massimo Cellino heeft zendgemachtigde Sky Sports geen toestemming gegeven om dinsdag de wedstrijd tussen Leeds United en Derby County uit te zenden. Volgens Cellino, die in het verleden eigenaar was van Cagliari, kost het de club te veel geld: hij wil de fans in het stadion hebben, en niet voor de televisie.

Vakantie

Voor het weigeren van het maken van opnames staat een boete van 135.000 euro. De vraag is ook hoe Cellino de wedstrijd heeft kunnen zien, aangezien hij momenteel op vakantie is in de Verenigde Staten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Clubeigenaar Leeds verbiedt uitzending van wedstrijd
Sluiten