Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 11 dec 2015 / 16:47 uur

Bokser kust tegenstander op de mond in voorbereiding

Boksers Chris Eubank Jr. en Gary O’Sullivan maken zich op voor een gevecht voor de wereldtitel in het middengewicht. Laatstgenoemde gooide alvast wat olie op het vuur door zijn opponent bij het head-to-headmoment vol op de mond te kussen.

Eubank had van tevoren al aangegeven geen trek te hebben om head-to-head te komen met O’Sullivan, aangezien hij dit kunstje al eens eerder flikte. Uiteindelijk stonden ze toch tegenover elkaar. Toen Eubank alsnog een kus op zijn lippen gedrukt kreeg, verloor hij zijn geduld. De beveiligers moesten tussen beide boksers komen om escalatie te voorkomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bokser kust tegenstander op de mond in voorbereiding
Sluiten