Jeroen Haverkort
Jeroen Haverkort Sport 27 dec 2015
Leestijd: 1 minuut

Arbiter kan verwensingen niet meer aan en huilt

Opmerkelijke taferelen uit Tunesië waarbij een scheidsrechter op het voetbalveld in huilen uitbarst.

Verwensingen

Het voorval deed zich voor tijdens de wedstrijd in de eerste klasse tussen Club Athletique Bizertin (CAB) en Avenir de La Marsa. De fans van eerstgenoemde club waren het niet eens met de beslissingen van Yassine Yarrouche en lieten dat ook duidelijk horen.

Moeder

Vooral zijn moeder moest het ontgelden en dat werd Yarrouche duidelijk te veel. Verschillende spelers van CAB en tegenstander Avenir de La Marsa moesten de huilende Yarrouche vervolgens troosten. „Als je zulke beledigingen moet ondergaan, dan is het bijzonder moeilijk om de tranen tegen te houden. Niemand heeft het recht om mijn moeder te schofferen”, aldus Yarrouche na afloop.

Bekijk het filmpje:

https://www.youtube.com/watch?v=EHeHeMBHWM0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Arbiter kan verwensingen niet meer aan en huilt
Sluiten