Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 3 nov 2015 / 14:22 uur

Zoontje Kluivert juicht als Ronaldo na winnende goal

Justin Kluivert, het zoontje van Patrick Kluivert, maakte in dienst van Ajax B1 het winnende doelpunt tegen de leeftijdsgenoten van PSV. De 16-jarige Justin passeerde zijn man en schoot op knappe wijze binnen.

Ronaldo

Het doelpunt betekende de 3-2 voor de Amsterdammers. Na het maken van zijn doelpunt rende ‘Kluivert Junior’ naar de zijlijn en deed hij een sprong die veel doet denken aan de manier van juichen van Cristiano Ronaldo.

Nike

Het is niet de eerste keer dat het zoontje van Kluivert in het nieuws komt. Zo tekende de vleugelaanvaller vorig jaar al een contract bij Nike en maakte hij in september een schitterend doelpunt voor Ajax.

https://www.youtube.com/watch?v=ekLg_EmtzhE

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zoontje Kluivert juicht als Ronaldo na winnende goal
Sluiten