Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 20 nov 2015

Wind leidt tot vreemdste eigen doelpunt van het jaar

De meeste amateurvoetballers zullen beamen dat de wind af en toe een belangrijke rol kan spelen in een wedstrijd. In de wedstrijd tussen de Engelse ploegen Thurrock en Romford wilde verdediger Kamarl Duncan de bal zo’n veertig meter voor zijn doel wegwerken, maar door de extreme wind waaide hij pardoes zijn eigen goal in.

De bal lijkt richting de middellijn te gaan, maar dan komt de wind eronder. Na de stuit verkijkt ook de keeper zich en duikt hij onder de bal door, tot grote vreugde van de twee supporters achter hem. Bekijk hieronder de bijzondere beelden.

https://vimeo.com/146244161

Crazy wind-assisted goal Thurrock v Romford from LJB on Vimeo.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Wind leidt tot vreemdste eigen doelpunt van het jaar
Sluiten