Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 17 nov 2015 / 12:10 uur

Video: Belgische zeikerd leidt doelpunt in

Hoge nood afgelopen weekeinde in de Belgische derde klasse bij het duel KFC Izegem-Eendracht Aalst. De gasten wonnen de wedstrijd met 1-3, maar het meest opmerkelijke moment vond plaats vlak voor de derde treffer van Eendracht.

Naast pisser

Bij de stand 1-2 kon Philippe Janssens het namelijk niet langer ophouden. De nummer 10 van Aalst sprintte het veld af en begon tot grote hilariteit van het publiek zijn blaas te legen naast het doel van Izegem.

Bizar genoeg veroverde zijn ploeggenoten op dat moment de bal en counterden zij met tien man naar de 1-3 eindzege. Omdat alles gefilmd is en de opname inmiddels ook bij de lokale politie is binnengekomen, riskeert Janssens een boete van enkele honderden euro’s voor wildplassen.

Commentaar

Kijk het filmpje hieronder. Vanaf 4.07 minuut is de actie met de plassende Janssens. Maar kijk gerust het gehele filmpje, want de supersaaie Belgische commentator is hilarisch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Video: Belgische zeikerd leidt doelpunt in
Sluiten