Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 27 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Valbuena: ‘Zelfs bij mijn ergste vijand niet gedaan’

Voor het eerst sinds het sekstapeschandaal heeft Mathieu Valbuena besloten zijn verhaal te doen. De speler van Olympique Lyon laat tegen Le Monde weten teleurgesteld te zijn in Karim Benzema. Volgens de Franse krant zou ook Samir Nasri in de zaak betrokken zijn. De speler van Manchester City ontkent dat vooralsnog.

„Benzema is niet agressief geweest. Hij heeft geen bedragen genoemd, maar hij bleef wel aandringen dat ik iemand moest ontmoeten..pff. Het waren geen lieverdjes herhaalde hij tegen me.” Toen Benzema zijn naam in de media zag opduiken, heeft hij gelijk aan Valbuena gevraagd om het bericht te ontkennen. „Ik ben meer dan teleurgesteld, het getuigt van heel weinig respect. Op een gegeven moment kon ik hem niet meer verdedigen in de media. Ik zou zoiets nooit hebben gedaan, zelfs niet bij mijn ergste vijand.”

„Ik ben heel erg teleurgesteld, de relatie met Karim is blijkbaar niet zoals ik dacht dat ´ie was.” De twee spelers werden voor de laatste twee interlands van het Franse elftal niet opgeroepen door bondscoach Didier Deschamps.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Valbuena: ‘Zelfs bij mijn ergste vijand niet gedaan’
Sluiten