Jordy Kruse
Jordy Kruse Sport 27 nov 2015 / 19:40 uur

‘Teamchef Ferrari bedreigde cameraman met de dood’

De Internationale Autosportfederatie (FIA) start een onderzoek naar Maurizio Arrivabene, teamchef van Ferrari in de Formule 1. De Italiaan zou een cameraman van Sky Sports in Abu Dhabi met de dood hebben bedreigd.
Arrivabene kreeg het aan de stok met de cameraman toen die beelden schoot van de Ferrari-garage. De 58-jarige teamchef was op dat moment een sigaret aan het roken. Toen hij de cameraman verzocht te vertrekken en hij dat niet deed, bedreigde hij hem. Hij zou hem „de kop afsnijden als hij dat nog één keer deed’’, schrijft HLN over het incident in de garage.

De cameraman heeft het incident gemeld bij de FIA en de organisatie is daarom een onderzoek gestart. „Wij zijn over het voorval geïnformeerd en stellen een onderzoek in’’, aldus de FIA.Volgens Ferrari zou het incident een groot misverstand zijn. De bedreigingen zouden volgens het team niet uitgesproken zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Teamchef Ferrari bedreigde cameraman met de dood’
Sluiten