Sander Schomaker
Sander Schomaker Sport 26 nov 2015 / 15:55 uur

Strootman traint voor het eerst weer met de bal

Eindelijk een keer positief nieuws rond pechvogel Kevin Strootman. De middenvelder van AS Roma trainde donderdag weer voor het eerst met de bal, zo twitterde hij zelf. Ruim twintig maanden geleden raakte de inmiddels 25-jarige Strootman voor het eerst geblesseerd aan zijn knie.

https://twitter.com/Kevin_strootman/status/669892738272403456/photo/1

Dat kostte hem het WK 2014 in Brazilië. Na een operatie aan zijn linkerknie maakte de international eind 2014 zijn rentree, maar dat bleek van korte duur. Op 30 januari van dit jaar raakte hij opnieuw geblesseerd en moest hij opnieuw onder het mes.

Het herstel duurde lang, volgens kenners veel te lang. En begin dit seizoen bleek dat de arme Strootman voor de derde keer geopereerd moest worden aan het gewricht. Nu lijkt er eindelijk licht aan het einde van de gigantische tunnel waarin de Roma-speler verkeerde. Al zal de Romeinse club geen enkel risico nemen met de kwetsbare middenvelder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Strootman traint voor het eerst weer met de bal
Sluiten