Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 23 nov 2015 / 09:40 uur

Speler imiteert Balotelli, is alleen minder gespierd

Het staat bij menig voetballiefhebber nog vers in het geheugen, tijdens de halve finales van het EK scoort Mario Balotelli de 0-2 voor Italië tegen Duitsland. In plaats van volledig uit z’n bol te gaan gooit de markante voetballer zijn shirt weg en showt de wereld zijn gespierde bovenlichaam.

Minder gespierd

Tijdens een wedstrijd in de Braziliaanse Serie C juichte Zotti op z’n ‘Balotelli’s’. Na een doelpunt ontdeed de speler zich van zijn shirt, alleen was hij misschien even vergeten dat hij iets minder gespierd was dan de aanvaller van AC Milan.

https://www.youtube.com/watch?v=xTrnaZXEcUA

Hier het doelpunt van Mario Balotelli tijdens Duitsland-Italië

.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speler imiteert Balotelli, is alleen minder gespierd
Sluiten