Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 27 nov 2015

Speler Celtic schaamt zich voor optreden tegen Ajax

Celtic verloor donderdagavond van Ajax en is uitgeschakeld in de Europa League. Spits Leigh Griffiths voelde zich achteraf erg schuldig over zijn optreden tegen de Amsterdammers en bood op zijn Twitter account zijn excuses aan. „Ik kan me niet schuldiger voelen dan nu. Mijn optreden was simpelweg schokkend en het heeft ons een een hoop gekost.”

De 25-jarige Schot baalde van het missen van een reeks kansen. „Ik zal voorlopig wel niet zo goed slapen. Dit is zonder twijfel het zwaarste moment van 2015 voor mij.” vertelde hij de Daily Mail na de wedstrijd.

Lees ook: Matchwinner Cerny uit z’n dak met Ajaxfans in uitvak

Celtic speelt op 10 december nog een uitwedstrijd tegen Fenerbahçe, die wedstrijd maakt voor de Schotten niets meer uit. Voor Ajax is dat resultaat wel erg belangrijk. Als Celtic wint in Istanbul, kan de ploeg van Frank de Boer zich nog plaatsen voor de knock-out fase van de Europa League.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Speler Celtic schaamt zich voor optreden tegen Ajax
Sluiten