Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 3 nov 2015 / 15:07 uur

Speech Federer duurt ongeduldige Nadal veel te lang

Tijdens een toespraak van Roger Federer in Basel vond Rafael Nadal het na een poosje wel welletjes en liet hij duidelijk merken dat hij klaar was met de speech van zijn tegenstander, die zojuist met 6-3,5-7,6-3 te sterk was geweest.

Zoals altijd nemen beiden finalisten na de wedstrijd de microfoon om een dankwoord uit te kunnen spreken naar onder andere de toernooiorganisatie, de fans en de trainers. De teleurgestelde Spanjaard keek opzichtig op zijn horloge om te laten merken dat Federer moest opschieten.

Voordeel Nadal

Het was de 34e keer dat de twee tegen elkaar stonden. Nadal won 23 keer, Federer won pas voor de 11e keer van zijn eeuwige rivaal.

https://www.youtube.com/watch?v=upXiKq6v9KI

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Speech Federer duurt ongeduldige Nadal veel te lang
Sluiten