Johan van Boven
Johan van Boven Sport 2 nov 2015 / 17:26 uur

Rugbyfans worden knettergek tijdens WK-finale

De rugbyfans van Nieuw-Zeeland die de WK-finale live bijwoonden, hadden afgelopen weekend de dag van hun leven, toen Australië werd verslagen. Maar ook voor de televisie leefden de supporters van de All Blacks hartstochtelijk mee.

In deze video is te zien hoe twee volwassen mannen knettergek worden tijdens de eindstrijd in Londen. Aan de andere kant is te zien hoe een Australiër juist van verdriet niet meer weet wat hij moet doen. Uiteindelijk besluit hij zijn tv maar op straat te gooien.

Primeur

Nieuw-Zeeland won de finale met 34-17 en is het eerste land dat ooit de wereldtitel wist te prolongeren.

https://www.youtube.com/watch?v=l9JGU4M1Vpc

Reageer op artikel:
Rugbyfans worden knettergek tijdens WK-finale
Sluiten