Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 20 nov 2015

Politie rijdt ‘verdachte’ VI-journalisten klem

Stef de Bont en Süleyman Öztürk bezoeken namens Voetbal International deze maand alle 92 voetbalstadions in Groot-Brittannië als onderdeel van de uitdaging The 92. Vrijdag werd het duo plotseling klemgereden door de Engelse politie. „De politie heeft ons al dagen op de radar. Verdacht: auto die al 61 stadions heeft bezocht”, verklaart De Bont op Twitter.

Özturk plaatst op zijn account een foto van het tafereel met de tekst: „We stonden op de radar vanwege ‘Parijs’.” Na het checken van de paspoorten mochten de verslaggevers weer door met hun werk. „Parijs heeft nogal zijn invloed. Gelukkig hadden we nog een paar VI-specials liggen. Situatie onder controle. We rijden weer”, schrijft Özturk op de website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Politie rijdt ‘verdachte’ VI-journalisten klem
Sluiten