Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 13 nov 2015 / 08:55 uur

Pijnlijk: Roma knipt Ashley Cole van foto

De periode van Ashley Cole bij AS Roma is nog geen succes. De 34-jarige Engelsman kwam in de zomer van 2014 als grote naam over van Chelsea, maar heeft nog geen indruk kunnen maken in Rome. Het is zelfs zo erg geworden dat het Twitteraccount van Roma hem nu van foto’s afknipt.

Teamgenoot Mohamed Salah is net als Cole aan het herstellen van een blessure en plaatste op zijn account een selfie met de Engelsman. Roma nam de foto vervolgens over, maar had alleen interesse voor Salah. Cole werd er vakkundig afgeknipt, alleen zijn elleboog is nog zichtbaar.

Het is niet de eerste opvallende foto van Cole bij Roma. Zijn eerste teamfoto bij de Romeinen ging viral, omdat hij niet bepaald deel van de groep leek uit te maken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pijnlijk: Roma knipt Ashley Cole van foto
Sluiten