Johan van Boven
Johan van Boven Sport 12 nov 2015 / 08:45 uur

Peter Sagan zwaait op bruiloft met kettingzaag

We kennen Peter Sagan als een, op z’n zachtst gezegd, leuke vreemde vogel. De wielrenner uit Slowakije is altijd in voor een grap, een politiek statement of een gekke foto. Dus was woensdag de grote vraag hoe hij zijn bruiloft aan zou pakken.

Boomstam

Sagan stapte als een ware Tsaar in het huwelijksboodje met zijn prachtige Katarina Smolkova. Maar voordat ze elkaar het jawoord gaven, zaagde de winnaar van de groene trui in de Ronde van Frankrijk eerst nog even een boomstam doormidden.

De omstanders vonden het uiteraard prachtig en Sagan zelf genoot ook met volle teugen. Hij stond zelfs even met zijn motorzaag te zwaaien, maar dat liep gelukkig goed af.

Reageer op artikel:
Peter Sagan zwaait op bruiloft met kettingzaag
Sluiten