Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 20 nov 2015

Messi toont met vrije trap vorm voor El Clásico

Voetballiefhebbers over heel de wereld kijken er al weken naar uit: El Clásico, het duel tussen Real Madrid en FC Barcelona. De grote vraag die de Spaanse media al weken bezighoudt, is of Lionel Messi na zes weken blessureleed weer mee kan doen in de beladen topper. In een video van Adidas toont de Argentijnse maestro in ieder geval zijn vorm met een perfecte vrije trap.

Lees ook: Real-Barcelona live te volgen op Snapchat

Messi wijst de keeper van tevoren nog even in welke hoek hij de bal gaat schieten. Vervolgens krult hij de bal met zijn ongeëvenaarde linker over het muurtje stijf in de kruising. Real Madrid zal minder blij zijn met deze beelden. Messi is met veertien doelpunten samen met Alfredo di Stefano gedeeld topscorer aller tijden in El Clásico.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Messi toont met vrije trap vorm voor El Clásico
Sluiten