Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 13 nov 2015 / 15:39 uur

Messi houdt hoog met sinaasappel, Maradona imiteert

Op het internet dook donderdag een video op waarin te zien is hoe Messi een sinaasappel hooghoudt. Om de vergelijking nog maar eens met elkaar te trekken, deed Maradona het kunstje van zijn landgenoot na op de Argentijnse televisie.

De speler van FC Barcelona hield het bij negen keer hooghouden. De voormalig nummer 10 van het Argentijnse elftal overtrof dat getal makkelijk, hij hield 21 keer hoog. Verschil is wel dat Messi uit vrije wil stopte.

https://www.youtube.com/watch?v=nNchd41_a5c

Messi herstelt momenteel van een knieblessure bij Barcelona. Daar hoopt men vurig dat hij El Clasico op 21 november haalt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Messi houdt hoog met sinaasappel, Maradona imiteert
Sluiten