Lentin Goodijk
Lentin Goodijk Sport 27 nov 2015

‘Manchester City biedt Messi 1,1 miljoen per week’

Manchester City wil ver gaan voor Lionel Messi. Heel ver. Volgens The Sun heeft de Engelse club Messi een weeksalaris van ruim 1,1 miljoen euro geboden, dat zou neerkomen op zo’n 57 miljoen euro per jaar.

Lees ook: Wie strijdt dit jaar naast Ronaldo en Messi?

Volgens het Britste tabloid zou FC Barcelona vanaf een bedrag van 170 miljoen willen praten over de eventuele verkoop van de Argentijn. Messi zou openstaan voor een vertrek, hij zou bang zijn om tweede viool te spelen bij Barcelona, aangezien Neymar en Luis Suarez uitblonken bij zijn afwezigheid. City zou naast Messi ook bezig zijn met de komst diens oude trainer, Pep Guardiola.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
‘Manchester City biedt Messi 1,1 miljoen per week’
Sluiten