Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 17 nov 2015 / 16:15 uur

Kritische commentator wordt weggestuurd door scheids

Een voetbalcommentator werd tijdens een wedstrijd in Costa Rica wegens kritiek weggestuurd door de scheidsrechter. Henry de Jesus Diaz was de man die voor de televisie live verslag deed van de wedstrijd uit de Costa Ricaanse tweede divisie.

De commentator vertelde zijn kijkers hoe ‘verschrikkelijk’ de leidsman was. Toen de grensrechter dit hoorde, waarschuwde hij de scheidsrechter meteen. Die haastte zich vervolgens naar de zijlijn om Diaz te vragen zijn commentatorstoel te verlaten. Eerst weigerde Diaz, maar toen de scheidsrechter dreigde de wedstrijd stil te leggen, besloot hij na een minutenlange discussie zijn post te verlaten.

Uitgespeeld

„Zo gek, ik ben gewoon de commentator”, riep Diaz vol ongeloof toen hij wegliep. De wedstrijd tussen Coto Brus en Barrio Mexico werd vervolgens, zonder Diaz, uitgespeeld.

https://www.youtube.com/watch?v=rvnGEHks3tM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kritische commentator wordt weggestuurd door scheids
Sluiten