Dion Mebius
Dion Mebius Sport 1 nov 2015 / 13:29 uur

Barcelona-spelers zaaien onrust met Halloween

Barcelona won gisteren met een simpele 0-2 van Getafe en dus kon na de wedstrijd alle concentratie worden gericht op het vieren van Halloween. De spelers lieten zich dat zeker geen twee keer zeggen en zetten het feestje al bij de afsluitende persconferentie in. Het zorgde voor de nodige consternatie – en ergernis – in het Coliseum Alfonso Pérez.

Getafe-speler Víctor Rodríguez was net begonnen aan het perspraatje toen vijf spelers van de Catalaanse grootmacht schreeuwend de zaal betraden. De sterspelers waren bovendien op z’n Halloweens verkleed, waardoor de chaos alleen maar groter werd. ‘Wat een gekken’, was de conclusie van Rodríguez, en ook de persvoorlichter van dienst leek niet al te blij.

Na ongeveer een halve minuut kwam er een einde aan de onrust en werden de vijf Barcelona-spelers naar hun spelersbus begeleid. Voor Getafe-speler Mehdi Lacen was daarmee de kous nog niet af. „Iedereen is verantwoordelijk voor wat hij zelf doet, maar als ik in Camp Nou won zou ik het niet doen. Ik weet niet of dit iets geplands was, maar ik wil er niet aan meedoen."

Reageer op artikel:
Barcelona-spelers zaaien onrust met Halloween
Sluiten