Jeremy Burtman
Jeremy Burtman Sport 5 okt 2015 / 12:25 uur

Wolfsburg-trainer belachelijk gemaakt op de tribune

Voor Dieter Hecking, trainer van Wolfsburg, was het een week om snel te vergeten. Zijn ploeg verloor in de Champions League met 2-1 van Manchester United en zaterdag bleek Borussia Mönchengladbach met 2-0 te sterk.

Lees ook: Algerijnse keeper met ‘Zidane-achtige’ beweging

De trainer van Bas Dost kreeg het in de Duitse topper aan de stok met de scheidsrechter. Nadat hij al een waarschuwing had gekregen van de leidsman, was het na de tweede scheldpartij genoeg voor Hecking. De trainer mocht het restant van de wedstrijd op de tribune afkijken.

Verlies

De trainer nam plaats tussen supporters van de thuisploeg en zag tot overmaat van ramp enkele tellen later Mönchengladbach op 1-0 komen. Even later werd de score ook nog uitgebreid naar 2-0. De fans om hem heen konden hun geluk niet op en één supporter vond het nodig om overdreven te juichen voor de trainer. Het zal niet zijn gelukkigste dag uit zijn loopbaan zijn geweest.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Wolfsburg-trainer belachelijk gemaakt op de tribune
Sluiten