Dion Mebius
Dion Mebius Sport 17 okt 2015 / 13:04 uur

West Ham United maakt elftalfoto met complete club

In de voetballerij staan de schijnwerpers meestal gericht op de elf op het veld plus de hoofdtrainer, maar er zijn natuurlijk veel meer mensen werkzaam bij voetbalclubs. Om hen die meestal niet opvallen in het zonnetje te zetten is men bij West Ham United op de foto gegaan met het voltallige personeel.

Voor de foto’s, die tot stand zijn gekomen met medewerking van de Daily Mail, waren alle 268 werknemers van de Londense voetbalclub van de partij. Van eigenaars David Gold en David Sullivan tot receptioniste Didiana Rodreigues en van sterspeler Dimitri Payet tot serveerster Tara Williams: ze waren voor even gelijken.

Lees ook: Jonge Celtic-fan met Downsyndroom mag op elftalfoto

De leiding van West Ham kwam op het idee voor de uitgebreide elftalfoto omdat de club binnenkort van thuishaven zal wisselen. Het oude Upton Park, al 111 jaar het thuis van The Hammers, zal namelijk worden ingeruild voor het Olympisch Stadion in Londen. De capaciteit wordt daarmee van 35.647 verhoogd naar 52.000 plekken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
West Ham United maakt elftalfoto met complete club
Sluiten